Mind Master stress

De Mind Master is  een product die voor veel dingen kan werken zoals stress, ADHD en Tinnitus. Dit product is door meerdere artsen ontwikkelt. Je kan het gebruiken om meer prestatievermogen te krijgen of een betere concentratievermogen en een langer uithoudingsvermogen. Daarnaast hebben wij ook mensen kunnen helpen bij klachten door een burn-out.

Mind Master bij Stress:

Er zij heel veel mensen die stress te maken hebben; 1 op de 2 heeft er wel mee te maken in onze samenleving. De oorzaken kunnen variëren:

  • Multitasking, specifiek druk door meerdere opdrachten.
  • Voortdurende termijn- en prestatiedruk
  • Voortdurende storingen bij de opdrachten
  • Monotone en eentonige arbeid
  • Combinatie van werkdruk gezinsleven en sociaal leven.

Om stress te neutraliseren heb je anti-oxidanten nodig. Als we moeten presteren gebruiken we veel energie en dit halen we uit ons lichaam maar hierdoor ontstaan er meer vrije radicalen. Dit zijn kleine moleculen die in een korte tijd slechte effecten kunnen hebben op het lichaam. Dat wordt ook  wel stress genoemd.

afbeelding vrije radicalen plaatsen

Wat we vaak niet weten dat er veel ziektes ontstaan door stress. Doordat we bij stress veel vrije radicalen in ons lichaam krijgen hebben we veel anti-oxidanten nodig anders beschadigen ze de cel wanden. Zo zou er ook aderverkalking, hart-vaatziekten, kanker, enz. kunnen ontstaan. Maar denk ook aan rimpels, slappe droge huid of pigmentatie problemen zijn onoverzienbare tekenen.

Normaal gesproken zorgt ons lichaam voor de anti-oxidanten in ons lichaam tegen de vrije radicalen, maar bij een hogere prestatie ontstaat er een groot tekort aan anti-oxidanten en is het lichaam niet meer instaat om zelf weer te herstellen. Cellen en organen lijden dan onder oxidatieve stress. Verminderend prestatie vermogen en een zwak immuunsysteem zijn de gevolgen. Je bent vaker ziek, vatbaarder voor virussen enz.

Mind Master bij Tinnitus:

Wat blijkt is dat veel mensen met tinnitus een tekort hebben van vitamine B12, en dit tekort loopt op naarmate je ouder wordt. Een aanvulling van vitamine B12 is zeker effectief bij de behandeling van tinnitus.

Zink is een mineraal die verantwoordelijk is voor veel functies in je lichaam. Bij een tekort aan mineralen treden er vooral neurologische stoornissen op, evenals problemen met je immuunsysteem. Zink verbetert namelijk je immuunsysteem en kan je oorsuizen aanzienlijk verminderen.

Zolang er ook maar een kleine kans bestaat om oorsuizen te minderen, zou je het altijd de moeite waard kunnen vinden om dit te proberen!

Soorten van Tinnitus waarbij de Mind Master zou kunnen werken.
Objectieve tinnitus
Subjectieve tinnitus
Ziekte van Ménière
Onwaarneembare tinnitus
Chronische tinnitus
Piepstress
“Normale” tinnitus

Voor extra informatie over wat Dr. Anke Ertan succesvol tegen stress schreef zie hier onder:

Mind master brochure