Mind Master

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Wat doet de Mind Master?

Mind Master is ontwikkeld met een aantal artsen die samen werken met LR  Health & Beauty. ZIj hebben samen met Dr. Anke Ertan gekeken naar wat er precies gebeurt bij Burn out situaties.

In een normale belasting zijn onze energiecentrales, ook wel mitochondriën genoemd, afvalstoffen aan het maken. Dit noemen we ook wel vrije radicalen. Normaal gesproken worden deze afval stoffen op geruimd door Anti-oxidanten.

Echter als je in een lichamelijke stresssituatie zit, dan krijgen je energiecentrales niet meer genoeg voedingstoffen om goed te werken. Hierdoor kom je in een neerwaartse spiraal terecht waar je niet makkelijk uit komt. De energiecentrales worden aangevallen door de vrije radicalen waardoor het langer gaat duren voordat je weer goed voelt. De Mind Master neutraliseert niet-medische stress symptomen op de lange termijn. Micronutrienten hebben een preventieve werking en verhogen de fysieke en mentale energie niveaus. De unieke samenstelling beschermt lichaamscellen tegen vrije radicalen en verhogen de concentratie.

Dit product kan erg goede ondersteuning geven bij stress gerelateerde klachten. Maar denk ook aan rusteloosheid en slaaploosheid. Ook voor kinderen die in de nacht wakker worden word het regelmatig gebruikt.

Mind Master van LR

LR heeft gekozen om in de Lifetakt een mooi product te ontwikkelen die voor alle leeftijden geschikt zijn. Of het nu voor kinderen is of voor mensen op leeftijd het is geschikt voor iedereen.
De drank is op basis van aloe vera en er zitten ook vol met vitamine B12 en B6 van natuurlijke grondstoffen.

Drinking Gels

De Mind Master in in 2 verschillende varianten te verkrijgen dit is bewust gedaan terwijl dit dezelfde werking heeft. Mind Master Formula Green. De naam zegt het al een beetje, de smaak is net als groene thee die heel sterk is. De Mind Master Formula Red daarentegen heeft  een smaak van rode vruchten en druiven.

Een kind mag dan een dosis hebben van 1 ml per kilogram gewicht. Voor volwassenen wordt een dosis van 80ml per keer aangehouden, tot een maximum van 120 ml per dag.

Om nog beter de werking van de de formula green en red te bevorderen raden we altijd aan om ook 1 van onze Drinking Gels te gebruiken.

Mind Master Extreme

De Mind Master Extreme is een product die je weer een snelle energie kick geeft. Daardoor krijg je meer concentratie en heb je een betere focus. Je merkt ook dat je prestatie velen malen beter is. Een gezonde vervanger voor de energie drankjes.

Er is hier ook weer gekozen voor gezonde producten zoals Vitamine B6, B12 en Cafeïne  uit de Guarana plant. Heb je een lange dag gehad en wil je veilig thuis komen met een gezond product de Mind Master Extreme is uw hulp voor onder weg.

Koop snel bij aloeverawerkt.nl