Mind Master

Wat is de Mind Master nou eigenlijk?
Mind Master is ontwikkeld met een aantal artsen die samen werken met LR  Health & Beauty. Deze knappe koppen hebben samen met Dr. Anke Ertan gekeken naar wat er precies gebeurt bij Burn out situaties. Dit Drankje is een samen stelling van gezonde voedingstoffen om er voor te zorgen dat als je in bepaalde situaties komt je lichamelijk sneller beter voeld.

Wat doet dit mooie drankje nou precies. In een normale belasting zijn onze energiecentrales ook wel mitochondriën genoemd afvalstoffen aan het maken. Dit noemen we ook wel vrije radicalen. Normaal gesproken worden deze afval stoffen op geruimd door Anti-oxidanten.

Wat gebeurt er als je lichamelijke stresssituatie zit? Dan krijgen je energiecentrales niet meer genoeg voedingstoffen om goed te werken. Waardoor je in een neerwaartse spiraal komt waar je niet makkelijk uit komt. Daardoor worden de energiecentrales aangevallen door de vrije radicalen en gaat het langer duren dat je weer goed voelt.

Mind Master van LR

LR heeft gekozen om in de Lifetakt  een mooi product te ontwikkelen die voor alle leeftijden geschikt zijn. Of het nu voor kinderen is of voor mensen op leeftijd het is geschikt voor iedereen.
De drank is op basis van aloe vera en er zitten ook vol met vitamine B12 en B6 van natuurlijke grondstoffen.

Drinking Gels

De Mind Master in in 2 verschillende varianten te verkrijgen dit is bewust gedaan terwijl dit dezelfde werking heeft. Mind Master Formula Green de naam zegt het al een beetje de smaak is net als groene thee die heel sterk is. Het is net een vruchtensap die je weg drinkt. Daarom is de Mind Master Formula Red met een smaak van rode vruchten en druiven niet iedereen houd van groene thee en daar houden ze rekening mee.

Dit product kan erg goede ondersteuning geven bij stress gerelateerde klachten. Maar denk ook aan rusteloosheid en slaaploosheid. Ook voor kinderen die in de nacht wakker worden word het regelmatig gebruikt. Een kind mag dan een dosis hebben van 1 ml per Kilogram gewicht.

Om nog beter de werking van de de formula green en red te bevorderen raden we altijd aan om ook 1 van onze Drinking Gels te gebruiken.

Mind Master Extreme

De Mind Master Extreme is een super fijn product die je weer een snelle energie kick geeft. Daardoor krijg je meer concentratie en heb je een betere focus. Je merkt ook dat je prestatie velen malen beter is. Een gezonde vervangen voor de energie drankjes.

Er is hier ook weer gekozen voor gezonde producten zoals Vitamine B6, B12 en Cafeïne  uit de Guarana plant. Heb je een lange dag gehad en wil je veilig thuis komen met een gezond product de Mind Master Extreme is uw hulp voor onder weg.
Koop snel bij aloeverawerkt.nl

Alle 5 resultaten

Alle 5 resultaten