Aloe vera Zonnebrand

Toont alle 7 resultaten

Toont alle 7 resultaten

Elk huidtype heeft behoefte aan een andere zonnebrand crème. Van gevoelige tot voor gebruinde huid – de LR ALOE VIA Zonnebrandproducten bieden bescherming en verzorging voor het hele gezin.

Aloe vera zonnebrand wordt gemaakt op basis van de aloe vera plant. In het binnenste gedeelte van de bladeren bevind zich de gel van aloe vera plant. Deze gel hydrateert de vermoeide huid, heeft een verkoelende werking, kalmeert en regeneert. Dit maakt deze zonnebrand geschikt voor het gehele gezin, inclusief degenen met een gevoelige huid.  Voor een optimale bescherming raden wij aan ongeveer 4 eetlepels zonnecrème (bij een volwassene) over het volledige lichaam te verdelen. En vanaf nu zit er nog meer in: Biologisch ananasextract en Dry Touch effect voor een maximale verzorging tegen de zon. Bescherming die snel wordt geabsorbeerd, niet glanst, niet plakt en geen witte sporen nalaat. Zo kunt u optimaal genieten van de zon en bent u toch goed beschermd. Ook voor de gevoelige huid.

Wanneer je producten zoals zonnebrand creme wilt kopen ben je bij Aloeverawerkt.nl aan het juiste adres, omdat wij altijd de meest scherpe prijzen hanteren. Bovendien wordt je bestelling vanaf €29,- gratis verzonden!

De voordelen van aloe vera zonnebrand:

Het beschermt de huid tegen de zon met UVA- en UVB-filter  met verschillende beschermingsfactoren; SPF 20, 30 en 50.

  • De Zonnebrandcreme plakt niet na het aanbrengen.
  • Aloe vera verbetert de huid.
  • Het verzorgt de huid.
  • Beschermd zowel tegen de UVA als de UVB straling.
  • Zowel in handige spray als in crème te verkrijgen.

Verschillende soorten aloe vera zonnebrand:

Omdat de zonnebrand in heel veel verschillende soorten zijn met verschillende beschermingsfactoren hebben we ze voor u op een rijtje gezet.

Waarom onze zonnebrand kopen

Door het kopen van LR zonnebrand weet je zeker dat je een kwaliteit product in huis haalt. Een groot voordeel van onze zonnebrand is dat deze tijdens de productie wordt gefileerd zodat er geen aluine in zit.

Ons product op aloe vera basis is van hoge kwaliteit. Daardoor zijn er veel mensen tevreden over dit product. Doordat het op aloe vera basis is trekt het goed in de huid en is de bescherming optimaal. Als je factor 20 smeert kun je gemiddeld 3 uur in de zon zonder weer in te smeren.

De informatie op Aloeverawerkt.nl is geen medisch advies, raadpleeg altijd eerst uw huisarts.