Contact logo aloeverawerkt

Contact

Mist u nog een bepaald product, vraag het gerust. Ik kan hem dan alsnog bestellen en leveren aan u en  ik zal hem daarna zo snel mogelijk toevoegen aan de webshop. Zo kunt u alle producten van LR healt & Beauthy bij ons bestellen, ook al is het ons nog niet gelukt om in de webshop op te nemen.

Contact met Aloeverawerkt is mogelijk via:
Mail: Info@aloeverawerkt.nl

Whatsapp ons voor al uw vragen, hier kunnen we doorgaans snel op reageren.Whatsapp

Adres:
Burgemeester van Grotenhuisstraat 39
Postcode: 4904 LP Oosterhout NB

Wilt u weten wat onze algemeen voorwaarden zijn dan maak dan gebruik van deze link.

De producten worden rechtstreeks uit de fabriek in Ahlen (Duitsland) bij ons geleverd waardoor we de prijs laag kunnen houden. Producten die wij niet op voorraad hebben bestellen wij direct bij LR.  Hierdoor is het niet altijd mogelijk om de producten binnen 24 uur naar u te  verzenden.
Wij proberen dit uiteraard altijd op zeer korte termijn te doen maar zijn ook afhankelijk van de vervoerder GLS  die de producten levert vanuit Duitsland.

Contact

Wilt u besparen op uw producten, dan kunt u VIP klant worden. Neem hiervoor contact met ons op zodat we u persoonlijk toelichten wat de mogelijkheden zijn. U kunt dan rechtstreeks bij LR bestellen, tegen inkoopprijs.

Mocht u meer informatie wensen over de producten, neem dan ook contact op. Bij aloe vera werkt.nl zit u aan het juiste adres voor persoonlijke vragen en krijgt u altijd goed advies. Dit kan zowel telefonisch, via een video-call of een persoonlijk gesprek.

Bent u niet tevreden met het resultaat dat kan ook altijd laat het ons weten misschien kunnen we u wel verder helpen.