FiguActive repen

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

De FiguActive repen in twee heerlijke varianten maken je middag snack een gezonde en lekkere snack – met een hoog vezelgehalte en hoogwaardige wei-eiwitten.

Deze snack, verkrijgbaar in 2 verschillende smaken, is ideaal voor de hongerige momenten tussendoor. Met de LR FIGUACTIVE repen kun je op een slimme manier van het leven genieten!
De nieuwe FiguActive repen zijn onweerstaanbaar lekker en bevredigen de drang naar zoetigheid tussen de maaltijden door – zonder schuldgevoel! Ze bevorderen dagelijks slim eten en zijn ideaal voor onderweg.

Verder te verkrijgen

Op een gezonde manier afvallen met gevarieerde maaltijd door de FiguActive lijn heb je een diversiteit aan afslank producten die veel smaken en variaties zoals de soepen en de shakes

Dit alles is ook en een afslank pakket te koop waardoor je stuk voordeliger uit bent.

Uw maaltijden:

Met de producten van LR FIGUACTIVE kunt u gemakkelijk calorieën besparen door twee van de drie maaltijden te vervangen door een shake, soep of vlokken.1

Uw begeleiders

Pro Balance voor het zuur-base evenwicht3, Protein Power voor de extra portie eiwitten4 en de kruidenthee voor je vochtvoorziening ondersteunen je op weg naar een feelgood gewicht.

Uw online-ondersteuning

Een gezonde levensstijl met veel beweging, een evenwichtige voeding en voldoende vocht is de basisvoorwaarde voor uw succesvolle LR BODY MISSION. Profiteer van praktische weekplannen, heerlijke recepten en fitnessoefeningen – voor nog meer motivatie en succes.

Wil je dit pakket dan kan het soms wel verstandig zijn om te kijken naar de mogelijkheden om Vip klant te worden.