Over ons

Aloeverawerkt.nl

In 1985 werd LR opgericht in het Westfaalse Ahlen. Met het intreden op de markt in Oostenrijk en Nederland, zes jaar later, zette LR de wissels op het internationale succes. Voortdurend werden er nieuwe markten ontsloten.

Op dit moment is de onderneming in 32 landen over de hele wereld vertegenwoordigd en behoren met 1.000 medewerkers en ca. 300.000 zelfstandige verkooppartners tot de toonaangevende directe verkoopondernemingen van Europa.

Ik ben zelf in augustus 2017  begonnen met de producten van  LR Health & Beauty te gebruiken. In eerste instantie alleen voor mijn psoriasis, maar ik had daarnaast ook gezondheidsklachten waar de medische wereld zich geen raad mee wist.
De producten hebben mij mede geholpen om van 23 uur per dag op bed te liggen met veel pijn, naar weer volledig te kunnen werken te gaan. Doordat de producten mij zo enorm geholpen hebben, heb ik de keuze gemaakt dat ik veel meer mensen zou willen helpen. Ik ben de webshop aloeverawerkt.nl begonnen begin 2018.  Daarnaast geef ik ook persoonlijk advies aan mensen met gezondheidsproblemen. Tevens ben ik altijd op zoek naar mensen die ook partner willen worden van LR.

Ik ben enorm onder de indruk van de hoge kwaliteit van de producten. Uiteraard wist ik wel dat Duitse bedrijven bekend staan om de kwaliteit. Nu zijn ook mijn vrouw en onze kinderen overstag gegaan en kunnen wij niet meer zonder de LR producten in ons huishouden. De emergency spray, sivera en de mindmaster gebruiken wij bijna dagelijks, naast de ‘gewone’ gebruiksproducten als de zeep en de tandpasta. Bij het inpakken van de vakantiespullen gaat standaard de SOS box met ons mee, die ons al vaak geholpen heeft. (Bijvoorbeeld toen onze zoon opeens waterpokken bleek te hebben tijdens onze vakantie in Frankrijk).

Door mijn dyslexie kunnen de teksten niet altijd kloppend zijn; mijn excuses hiervoor. Ik doe mijn best, mijn vrouw is vaak nodig om de teksten na te kijken :D.

Bij vragen kun je altijd appen of een email sturen. Wij proberen deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Veel plezier in onze webshop.

Whatsapp