LR Makeup

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Ook bij ons verkrijgbaar; de  LR Makeup Deluxe, LR Colours en LR by Da vinci . De LR deluxe lijn is een professionele cosmetica lijn die voldoet aan de hoogste eisen.  LR colours is een kleurrijke make-up lijn voor trendsetters. LR by Da Vince is een handgemaakte penselenlijn van professionele kwaliteit. Medio 2021 is bekend geworden dat er een aantal producten van de make-up lijn uit het assortiment gaan verdwijnen. Er zal een nieuwe lijn ontwikkeld gaan worden, maar wanneer die uitgebracht wordt is nog niet bekend. Hierdoor kan het voorkomen dat uw favoriete product niet meer leverbaar is.

Begrippenlijst:

  • Cupidoboog

De cupidoboog is het boogvormige deukje in de bovenlip/ Een geprononceerde en symmetrische cupidoboog geldt als symbool van de zinnelijkheid.

  • Ondertoon van de huid

Met het begrip huid- of kleurondertoon wordt het in de huid aanwezige melaninegehalte bedoeld. Personen met een hoger melaninegehalte hebben een gelige tot olijfkleurige huid, warme ondertoon. Deze huidtypes worden meestal gemakkelijk bruin, zonder dat hun huid verbrand door de zon. Een verdere aanduiding is de groenige kleur van de aderen bij de pols. Wanneer de huid snel verbrandt en dan nog weinig tot helemaal niet bruin wordt, spreekt men van een koude rosé- tot roodachtige ondertoon. Dan zien de aderen in de pols er eerder blauwachtig uit.

  • Higlighten

Bij het highlighten, worden individuele gezichtsdelen door het aanbrengen van lichtere foundation, concealer, highlighter of lichtere poeder, optisch benadrukt.