MICROSILVER

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

MICROSILVER PLUS Verzorging voor antibacteriële bescherming. Het reinigt, regulerend en stabiliseert de  wonden of ontstekingen.
Hierdoor hoeft U zich nooit meer zorgen te maken over uw huid. Zo kan je nu snel hersteller met deze producten van aloeverawerkt.nl.

Waarom de Microsilver

Doordat de Microsilver lijn al een aantal jaren bekent staat als snel en efficiënt reinigen van bacteriën. Doordat de zilver in dit product juist een desinfecterende werking heeft zorgt het ervoor dat je wond sneller hersteld en niet verder gaat ontsteken. Doordat LR heeft gekeken naar de juiste combinatie van producten kunt U genieten van een diversiteit aan producten. Of het nu een Gezichtsreiniging is voor een huid die onder de bulten zit of juist voor de hoofdhuid te wassen maar ook een mooie Tandpasta in de Micro silver lijn zit van alles.
Daardoor heeft aloeverawerkt.nl ook dit product te koop.

Wat is Micro silver nu eigenlijk

Microsilver is bij LR gemaakt in Duitsland het het meest zuivere metallic zilver. Door dat het niet een hele harde structuur heeft is het super goed in zachte huid op te nemen en daardoor bied het ook de antimicrobiële effect van dit product.
Hierdoor zijn de toepassingen ook wel ontwikkeld voor allerlei huid aandoeningen. Doordat dit ook een positief werking heeft op het herstellen van de huid.

Voor de dagelijks huid verzorging kunt u ook eens bij de aloe vera creme kijken.