Zeitgard

Resultaat 1–12 van de 35 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 35 resultaten wordt getoond

Zeitgard Innovatief Anti-Age Management voor een jeugdige uitstraling. Met het integrale, professionele LR ZEITGARD Anti-Age Management voor thuis kunt u de jeugdige uitstraling van uw huid eenvoudig in slechts 3 stappen bewaren: van de poriëndiepe reiniging met slechts één druk op de knop tot de anti-agebehandeling met direct zichtbare resultaten tot de opbouwende verzorging afgestemd op uw huidtype.

ZEITGARD Anti age system

Het exclusieve ZEITGARD Anti age system vermindert rimpeltjes en doet de huid er duidelijk jonger uitzien*. In combinatie met de speciaal afgestemde anti-ageproducten kunnen rimpeltjes en oneffenheden van de huid gericht van binnenuit worden behandeld, want door de thermische warmte-/koudemethodologie van de ZEITGARD 2 worden de werkzame anti-agingstoffen effectief in de huidlaag getransporteerd.

ZEITGARD CLEANING SYSTEM

De reiniging is de eerste stap voor een effectieve, lang aanhoudende anti-agebehandeling. Dankzij de speciale oscillatietechnologie van de ZEITGARD 1 zorgt de reiniging met één druk op de knop voor een poriëndiep gereinigde huid.