Moe en lusteloos

Ben je vaak moe en lusteloos? Weinig energie en geen zin in dingen, vroeg naar bed enz. Ook al slaap je meer dan 10 uur en ben je eigenlijk heel de dag moe en lusteloos. Er zijn heel veel mensen die dit dagelijks hebben. De stress van het drukke leven van deze tijd breekt veel mensen op.

Waar komt de vermoeidheid vandaan? Vaak heeft dat verschillende redenen. We eten vaak voedsel uit de supermarkt, wat eigenlijk snelle groente en fruit is. Hierdoor missen we veel vitamines en mineralen die we toch wel nodig hebben. Ook al eet je gezond en sport je, dan nog krijgt je vaak te weinig vitamines binnen. Het groente en fruit van tegenwoordig bevat vele malen minder vitamines als 40 jaar geleden. Daardoor is de aanbevolen 200 gram groente eigenlijk niet meer voldoende.

Wat maakt dat we de voedingstoffen niet goed op nemen?
Ons voedsel moet opgenomen worden in de darmen. Dit lukt vaak niet goed omdat we last hebben van verschillende dingen.
Sommige mensen hebben er last van dat het te snel door loopt, waardoor de voedingstoffen er niet eens uitgehaald kunnen worden.
Anderen kunnen soms maar eens in de paar dagen waardoor je afvalstoffen gifstoffen worden.
Daarom is het gebruik van onze Aloe Vera Drank erg belangrijk. De aloë vera drank zorgt voor een betere doorbloeding van de haarvaten. Daardoor gaan de afval stoffen beter uit het lichaam en de voedingstoffen kunnen beter naar de plek waar we het nodig hebben. De darmen komen in optimale conditie.

Doordat je de Sivera drinkt krijg je meer dan 150 werkzame stoffen binnen die zorgen voor dat de voedingstoffen ook beter worden opgenomen.
Hierdoor worden ook onze andere voedingstoffen opgenomen en krijgt ons lichaam meer energie. Dit zou een van de producten kunnen zijn die je kan proberen.

Daarnaast kan de mindmaster ook zorgen voor meer energie. De mindmaster kan de stress van het dagelijkse leven verminderen en zorgen dat de lichamelijke reactie op de stress vermindert.

Persoonlijk advies voor moe en lusteloos

We geven graag mensen goed advies en kunnen dit voor alle producten bieden. Ik volg maandelijks training over de producten, bij welke klachten de producten het beste gebruikt kunnen worden. Hierdoor ben ik continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
Je mag mij 24 uur per dag een via Whatsapp een berichtje sturen en ik probeer deze binnen 24 uur te beantwoorden.
Uiteraard is het ook mogelijk dat ik langskom voor een persoonlijk gesprek, of via een videocall.

Whatsapp