Soul of Nature

Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond

NATUURLIJKE GEUREN VOOR JE WELZIJN: LR SOUL OF NATURE.
Een geschenk van de ziel van de natuur voor de ziel van de mens: SOUL OF YOU.
LR SOUL OF NATURE biedt u de beste aroma’s van de ziel van de natuur om je lichaam, je ziel te laten bloeien. 100% natuurlijke essentiële oliën ontvouwen hun zeer persoonlijke geur om je persoonlijk te raken. Adem diep in en laat de geurkracht van de oliën je welzijn, je stemming positief beïnvloeden. Beslis individueel in het hier en nu hoe je je wilt voelen. Ervaar het zelf en „FEEL THE SOUL OF NATURE“

De Souls of nature lijn zijn essentiële oliën en huidverzorgingsproducten die je welzijn op een heel eenvoudige en natuurlijke manier kunnen ondersteunen. Integreer het in een mum van tijd in je dagelijks leven, verander alledaagse routines in energieke rituelen en je zult voelen hoe goed het voor je is – van top tot teen, van vrolijk tot ontspannen, van ‘s morgens tot’ s avonds.

Om je een gevoel te geven voor de kracht van geuren, onthoud je favoriete parfum en wat het met je doet, welke gevoelens het bij je oproept? Eén ademhaling is genoeg om je mentaal in bepaalde situaties te bevinden of om heel dicht bij iemand te zijn. Maar geuren kunnen veel “meer”. LR Soul of Nature geeft je een vleugje “meer”. De aroma’s van de natuurlijke etherische oliën werken via het limbisch systeem, waar ze gevoelens en innerlijke beelden oproepen en tegelijkertijd je welzijn kunnen beïnvloeden.

Hoe duurzaam is de verpakking?

De plastic flessen en potten zijn gemaakt van gerecycled PET – een milieuvriendelijke manier om plastic te hergebruiken. De toppen, doppen en deksels zijn nog steeds gemaakt van conventioneel plastic. Alternatieven zijn echter al in de maak. Onze glazen flacons, waarin we onze essentiële oliën en oliemengsels opslaan, bevatten tot 55% gerecycled glas.
De productetiketten zijn bewust niet gemaakt van (duurzaam) papier om ervoor te zorgen dat ze niet oplossen in de douche of na in contact te komen met de olie. Bij LR heeft productveiligheid de hoogste prioriteit.

Op de etiketten van sommige verzorgingsproducten, zoals de douchegel, staat “95% natuurlijke oorsprong” – wat betekent dat precies?

Wij hebben de LR Soul of Nature verzorgingsproducten ontwikkeld volgens de DIN 16128 norm. De DIN 16128-norm – zoals uiteengezet door de ‘Deutsches Institut für Normung’ (DIN) – bevat richtlijnen voor definities voor natuurlijke en biologische cosmetische ingrediënten en biedt een kader voor het bepalen van het natuurlijke gehalte aan ingrediënten en formuleringen. Zo bevat onze douchegel bijvoorbeeld minimaal 95 % natuurlijke ingrediënten volgens de DIN 16128 norm.