Aloë vera crème

Resultaat 1–12 van de 39 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 39 resultaten wordt getoond

Als u Aloë vera crème wilt kopen zit u bij aloeverawerkt.nl aan het juiste adres. Onze gehele collectie bestaat uit de hoogwaardige producten van LR, waaronder diverse crèmes zoals de bodycrème, dagcrème, nachtcrème en zonnebrandcrème op basis van aloe vera.

Voor de dagelijkse gezichtsverzorging zijn producten op aloë vera basis uitermate geschikt. Door de aloë vera basis heeft u in de winter geen of minder last van uw huid. In de meeste producten van de plaatselijke drogist zit merendeel water. (Hiervoor moet u goed de kleine lettertjes lezen, vaak is het hoofdbestanddeel water met een heel klein deel aloë vera). Het water bevriest waardoor uw huid kapot gaat.

Wat is Aloe Vera crème?

Aloë Vera crème wordt over het algemeen gebruikt voor de huidverzorging.
Doordat het er voor zorgt de huid lekker aanvoelt en goed verzorgd wordt, wordt het tegenwoordig in veel producten gebruikt.
Hierdoor is het niet alleen voor de dagelijkse verzorging, maar ook veel bij huid aandoeningen goed te gebruiken waaronder;

 • Acné
 • Eczeem
 • Rode plekken op de huid
 • Gestoken door wesp of mug enz.

Hierbij gebruik je eigenlijk vooral de speciale huid verzorging lijn.

Aloë Vera producten bestaan vaak uit meer dan 1  grondstof waardoor juist de combinatie van verschillende producten erg belangrijk is. Wat ook handig is om te weten dat niet alleen de crème erg belangrijk is voor de buiten kant van  de huid maar dat je ook vanuit binnen met Aloe Vera Drank de aandoening kan behandelen. Vaak zelfs beter als alleen van buitenuit. Omdat u door het drinken van de drank het eigenlijke probleem aanpakt.

Wat zijn de voordelen van Aloë Vera Crème

Er zijn zo veel voordelen van de crème dat ik maar even een opsomming maak;

 • Aloë Vera Crème is een natuurlijk product en werkt herstellend op de huid.
 • Doordat de Aloë Vera goed werkt merk je snel dat bindweefsel een goed effect hebben op de huid.
 • Wordt veel gebruikt voor huid aandoeningen
 • Doordat Aloë Vera hoofd bestanddeel is heb je in de winter ook minder klachten door.

De kracht van Aloë Vera is met name vernieuwing van de huid. Op naar een natuurlijk mooie en gezonde huid daar staat de Aloë Vera Via lijn om bekend. Of het nu voor jong is of oud, in ons productgamma van aloeverawerkt vindt ieder het juiste voor zijn zorgbehoeften. Om steeds van kop tot teen met het beste van aloë vera verzorgd te zijn.

Hierdoor is de Aloë Via het beste van Aloë Vera gel met de 17-jarige Aloë Vera specialist van LR. Doordat het een hoog Aloë Vera-gehalte, heeft en ook bewezen werkstofcombinaties en de natuurlijke kracht.
Daarom is de verzorgingsserie speciaal in haar effecten:

 • Regenereert
 • Hydrateert
 • Verzacht
 • Beschermt En dat 100% zonder parabenen en mineraaloliën.

Doordat er regelmatige controles van de International Aloë Vera Science Council (IASC) garanderen u een hoge kwaliteit van onze Aloë Vera  van teelt tot verwerking. Het onafhankelijke Instituut Dermatest bevestigt de huid verdraagzaamheid. 28 LR ALOE VIA producten zijn dankzij unieke werkstof combinaties van Aloë Vera-gel en verscheidene Bio-extracten als patent geregistreerd.
Vind je weg naar een natuurlijk schoon verzorgde huid met LR ALOE VIA.