afslank producten / Body Mission

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten

Je wil er goed uitzien en je goed voelen in je lichaam met de afslank producten en de Body Mission moet dit zeker lukken. Je wens is om eindelijk die laatste kilo’s te verliezen. Dan is deze afval lijn een goede weg naar je persoonlijke streefgewicht en een nieuw zelfbewustzijn.

Doordat het vrij simpel programma is en makkelijk vol te houden behaal je op een gezonde manier resultaat. Dit dankzij de 28 dagen body mission pakket. Er is een diversiteit aan producten zodat je altijd afwisseling hebt.

Afslank producten

Wat ook echt aan te raden is om aan de Aloe Vera drank te gaan waardoor je echt je lichaam ontgift. Hierdoor komen er nog meer afval stoffen vrij  waardoor je eventueel meer afvalt.

De Herbal Fasting thee is echt een fijne Detox thee als extra hulp middel sneller af te vallen. Doordat dit product vocht afdrijvend werkt zul je merken dat je meer vocht verliest en nog beter je doel bereikt.

Door het juiste ontgifting te krijgen is het aan te raden om de Pro Balans te gebruiken. Doordat je deze 3 x per dag 4 stuks slikt merk je dat je nog beter ontzuurt.

Al onze producten boven de 29,- euro worden ✅ Gratis thuis bezorgd.