Zeitgard Beauty Diamonds

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

LR gezondheid & innovatie heeft een bewezen werking met innovatie gecombineerd. Er zijn uitermate veel inspanningen geleverd om de hoogwaardige formule teontwikkelen – met als resultaat de ‘Beauty Diamonds’ lijn. Diamanten wprden als exclusief en waardevol beschouwd. De meest luxueuze sieraden ter wereld worden met diamanten bezet. LR heeft deze exclusiviteit nu ook in de verzorging doorgevoerd.

Werking
De rijpe en veeleisende huid heeft speciale behoeften en verdient een verzorging met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De Beauty Diamonds verzorgingsserie helpt bij het verstevigen van de huid en vermindert rimpels bij regelmatig gebruik. Beauty Diamonds biedt optimale verzorging voor de rijpe en veeleisende huid. lr heeft de formules van de individuele Beauty Diamonds met speciale werkzame complexen verrijkt. De samenstelling van de werkzame stoffen ‘Diamond Sirt” ondersteunt de huideigen herstelmechanismen en verbetert het uiterlijk van de huid.

Informatie over de ingrediënten
De op diamant gebaseerde peptide-combinatie voor een rijpe huid biedt een effectief celreparatiemechanisme (DNA Repair) Daarnaast bevat het product een zeer actieve peptide uit een paddenstoelenextract, een kleine paddenstoelensoort uit CHina die rijk is aan het plantaardige crosspolymeer hyalonzuur, die huidveroudering voorkomt, het celherstel ondersteunt en de huid tegen externe milieu- en stressfactoren beschermt. De serie verzorgingsproducten is daarnaast met het onder andere uit een paddenstoelenextract en synthetische peptiden. Deze ondersteunen het herstelproces van de huid en laten zo rimpels gladder lijken. Vooral de rijpe huid is zo tegen stressfactoren op celniveau beschermd.

Doelgroep
Voor vrouwen vanaf ong. 40 jaar
Met een droge en gevoelige huid
Die waarde hechten aan hoogwaardige gezichtsverzorging
Die graag een frisse uitstraling hebben
Die minder rimpels willen
Die willen dat hun huid elastischer