Afslanken

Gemakkelijk naar uw gewenste gewicht

Afslanken is nooit makkelijk maar met deze producten wordt het een stuk gemakkelijker. Iedereen wilt er goed uitzien en zich  voelen in zijn of haar lichaam. De wens is om eindelijk die laatste kilo’s te verliezen naar uw gewenste gewicht.

Dan is LR LIFETAKT Body Misison een goede weg naar uw persoonlijk droomgewicht en een nieuw zelfbewustzijn.
Wie wilt er nu niet een goede maaltijd eten en toch afvallen!
Het is gemakkelijk en goed te integreren in het dagelijks leven. Wanneer u 2 maaltijden per dag  vervangt door een gezonde maaltijd vervanger van de Figuactive lijn zult u direct resultaat merken.

Al onze producten zijn voorzien van veel vezels en ontwikkeld in samenwerking met artsen, waardoor u wel voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.

De mogelijkheden zijn zeer divers. Voor het ontbijt kunt u (magere) kwark nemen met de figuactive flakes crunchy . Daarbij kan een stuk fruit naar keuze extra toegevoegd worden. Of neem een shake, die u maakt met (lactose vrije) melk.

Tussen het ontbijt en de lunch wordt aanbevolen om geen tussendoortje te nemen
Voor de lunch kunt u dan een lekkere maaltijd reep nemen, een shake of een soepje. Bij alle producten zou u ook een stuk fruit of groente mogen toevoegen. Hierdoor heeft u wel het idee dat u echt een maaltijd eet.

Aangeraden wordt om tijdens de maaltijd die u niet vervangt, genoeg koolhydraten te eten aangezien de hersenen koolhydraten nodig hebben om te kunnen functioneren. Het maakt niet uit of u deze koolhydraten tijdens het ontbijt, lunch of diner eet.

Extra ondersteuning

In de middag, tussen 15 uur en 16 uur neem je Fiber boost .
Dit neem je alleen als je merkt dat de avondmaaltijd te ver weg is voor je, om te voorkomen dat je gaat snacken en alsnog niet afvalt.

Als extra ondersteuning hebben we nog Protein Power Drink, deze kan je in de avond nemen. Uit onderzoek is gebleken dat met honger gaan slapen niet goed is voor je. Hier worden s’nachts de eiwitten uit je spieren gehaald waardoor je spieren verzwakken. Zeker in het  begin van de afvalstrijd kan je deze hard nodig hebben.

Het fijne van deze kuur is dat je makkelijk kan afslanken met veel afwisselende producten. Of je nu soep, een maaltijdreep of een shake neemt het maakt niks uit qua voedingstoffen en vitamines. Doordat je kan afwisselen is het goed vol te houden, en heb je niet het idee dat je aan het lijnen bent. De producten kan je het hele jaar door blijven gebruiken, waardoor je op gewicht kan blijven.

Waarom is deze beter dan andere!

  • Makkelijk vol te houden
  • Lekker en afwisselend
  • NIET licht in je hoofd
  • Afwisselende maaltijden
  • Maakt zelf keuzes wat je wanneer je eet.
  • Voldoende vezels
  • Vitamines voor de ADH
  • Mineralen
  • Blijvend gewicht verlies

Koop nu snel je eerste pakket voor 30 dagen afslanken bij aloeverawerkt.nl
Bij aloeverawerkt.nl hebben we altijd de beste prijs en Gratis verzending vanaf €29