Speciale verzorging

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Verzorgingsproducten die iedereen in huis zou moeten hebben.

Om te beginnen hebben wij de special care box, dit is de perfecte set waar 3 producten in zitten die je bijna dagelijks wel nodig hebt.

Ten eerste zit er de  Emergency Spray in. U kunt de spray gebruiken om de huid te ontsmetten bij (schaaf)wondjes of gewoon ter verkoeling van een verbranding door bijvoorbeeld de zon of heet water. De spray dood de slechte bacteriën waardoor de huid sneller zal herstellen. De spray is samengesteld uit 12 verschillende kruiden, zoals calendula, duizendblad, kamille en het salie-extract die samen met 83% Aloë Vera zorgen voor een unieke spray. Ook bij schimmelinfecties, eczeem en overlast door de processierups kan deze spray gebruikt worden.

De concentrate is het tweede product in deze box. Deze wordt opgesmeerd nadat de emercency spray gedroogd is. De concentrate zorgt voor verkoeling, en dat de huis beter hersteld. Ook werkt de concentrate goed bij een droge of geïrriteerde huid.

Tenslotte vindt u de propolis creme in de box. Aloe Vera Propolis Crème is ideaal voor de genezing van de huid na een operatie. De creme zal de huid sneller doen genezen, en is daarnaast ook effectief voor littekens of striemen in de huid. Mede doordat de creme propolis bevat, een natuurlijk bijenwasextract.

Vervolgens hebben wij de thermo lotion.  Deze lotion is ideaal voor spierpijn, of bijvoorbeeld een stijve nek. Eucalyptusolie zorgt voor het warmte effect en Wintergroen olie ondersteunt het aangename warmte-effect. Olijf-, Jojoba-, Abrikozenpit- en Sesamolie verzorgen de huid terwijl Aloe Vera zorgt voor hydratatie. Door de lotion goed in de huid in te masseren, worden de spieren beter doorbloed, waardoor uw pijn direct zal afnemen.

De MSM body gel geeft snel verkoeling voor gestreste spieren of gewrichtsdelen, het neemt snel op in de huid. MSM body Gel wordt door velen gebruikt als gel crème tegen pijn bestrijding. Het heeft het vermogen om pijn te laten verdwijnen of verminderen wanneer het plaatselijk wordt gebruikt. Het geneest wonden sneller omdat de werking van zwavel celdeling bevorderd. Het wordt goed opgenomen door de huid en voedt de huid. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Bij aloeverawerkt.nl hebben we altijd de beste prijs en gratis verzending vanaf €29,-