Hoe kun je aloë vera bij eczeemklachten gebruiken?

Veel mensen hebben last van eczeem en weten vaak niet dat aloë vera hierbij kan helpen. We gaan je op deze pagina je uitleggen wat je kunt doen om de eczeem te behandelen.

Je hebt verschillende soorten klachten bij eczeem:

  • jeuk,
  • roodheid,
  • bultjes,
  • schilfers en
  • blaasjes

Daarnaast zijn er ook natuurlijk verschillende manieren waardoor je last krijgt van eczeem klachten, namelijk:

  • Door darm problemen.
  • Aangeboren
  • Een allergische reactie op een stof
  • Door veel met water of met latex te werken
  • En natuurlijk door uitdroging van de huid

Wat veel mensen zich niet realiseren is dat de oorzaak van eczeem onder de huid ligt en dus van binnenuit ontstaat. Het beste kun je dus ook vanuit binnen gaan proberen de eczeem aan te pakken. Welke eczeem je hebt maakt eigenlijk niet heel veel uit voor de aanpak. Uiteraard is de ene soort lastiger te behandelen als de andere.

Hormonale zalf vervanger

 Veel mensen die te maken krijgen met eczeem zijn op zoek naar een passende oplossing en vinden dit niet altijd in hormonale zalven of andere doktersrecepten. De hormoon zalf vermindert vaak wel tijdelijk de klachten maar lost het niet op. Inmiddels hebben steeds meer mensen de positieve werking van aloë vera ervaren en hebben een duidelijke vermindering tot zelfs volledige verbetering van de eczeemhuid gezien. Dit kan zowel door de eczeem uitwendig als inwendig te behandelen. 

Met de Aloë Vera SOS Box heb je een complete set aan producten om alle typen eczeem uitwendig te kunnen behandelen. Soms is het verstandig om eerst een klein stukje te proberen met de spray. De spray werkt anti-bacterieel. De reactie kan bij sommige mensen erg heftig zijn als de eczeem heel heftig is. Na de spray (of je slaat de spray over wanneer de reactie te heftig is) gebruik je de concentrate. Tenslotte kun je de propolis gebruiken, maar alleen als de huid niet open is.

Hoe kun je eczeem ook vanuit binnen aanpakken?

Voor inwendig gebruik is de Aloë Vera drinkinggel uitermate geschikt. Dit is zelfs al te gebruiken bij jonge kinderen die eczeem kunnen hebben door een moeilijke stoelgang. De Aloë Vera ondersteunt het lichaam bij de aanvoer van voedingsstoffen door het bloed en de afvoer van afvalstoffen. Aloë vera heeft daarnaast niet alleen een goede ontzwellende werking aan de buiten kant maar ook van binnen uit. Door het gebruik van de drinking gel ontzwellen de bloedvaten en worden voedingsstoffen beter opgenomen. Uw darmen zullen in een betere conditie komen, waardoor de eczeem die vanuit de darmen ontstaat weg zal gaan. U zult dan ook, bij consequent gebruik, de eczeem niet of nauwelijks meer een de buitenkant hoeven te behandelen.

Aloë Vera speciale verzorgingsbox
Aloë Vera speciale verzorgingsbox
Emergency Spray van LR Aloe Vera bij eczeem
Emergency Spray van LR Aloe Vera bij eczeem
Aloe Vera Drinking Gel Intense Sivera
Aloe Vera Drinking Gel Intense Sivera