Parfum

Resultaat 1–12 van de 42 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 42 resultaten wordt getoond

De LR parfum is ontwikkeld, vanaf de geurnoten, het marketingconcept tot aan de verpakking, volledig in het LR hoofdkantoor in Ahlen, Duitsland. Dit gebeurt in samenwerking met internationale creatieve bureaus en topparfumeurs. Ook vindt hier de productie plaats.

De LR parfums houden bijzonder lang aan, omdat de concentratie parfumoliën meetbaar hoger is dan die van andere producten. Terwijl bij eau de parfum een parfumoliegehalte van 10-14% normaal is, hebben de parfums van LR een meetbaar hoger concentratie parfumolie.

Bij LR hebben ze drie verschillende prijssegmenten, bestaande uit de Sterrenparfums (zoals de Bruce Willis), de Designparfums en de LR Classics. Hiermee bestrijken ze een zeer groot deel van de markt. Ons doordachte concept biedt een exclusieve verscheidenheid aan parfums, met voor elk budget en elke smaak wat wils.

Geurverloop

Top-, hart- en basisnoten zijn de drie bouwstenen waaruit een parfum opgebouwd is.  De topnoot is de geuropmaat, de 1e indruk van een parfum direct na het opspuiten en is medebepalend of wij de geur accepteren of afwijzen.

De hartnoot ontvouwt zich als de topnoot bijna vervlogen is. De hartnoot is het centrale deel van een parfum. (Het eigenlijke geurkarakter). De hartnoot wordt duidelijk langer dan de topnoot waargenomen.

De basisnoot vormt het derde en laatste deel van het geurverloop. Deze beweegt mee in de top- en hartnoot, maar blijft echter als enige noot na meerdere uren nog hangen.