Parfum

Resultaat 1–12 van de 42 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 42 resultaten wordt getoond

De LR parfum is ontwikkeld, vanaf de geurnoten, het marketingconcept tot aan de verpakking, volledig in het LR hoofdkantoor in Ahlen, Duitsland. Dit gebeurt in samenwerking met internationale creatieve bureaus en topparfumeurs. Ook vindt hier de productie plaats.

De LR parfums houden bijzonder lang aan, omdat de concentratie parfumoliën meetbaar hoger is dan die van andere producten. Terwijl bij eau de parfum een parfumoliegehalte van 10-14% normaal is, hebben de parfums van LR een meetbaar hoger concentratie parfumolie.

Bij LR hebben ze drie verschillende prijssegmenten, bestaande uit de Sterrenparfums (zoals de Bruce Willis), de Designparfums en de LR Classics. Hiermee bestrijken ze een zeer groot deel van de markt. Ons doordachte concept biedt een exclusieve verscheidenheid aan parfums, met voor elk budget en elke smaak wat wils.

ZO VIND JE HET PERFECTE PARFUM VOOR JOU

Dit kan alleen maar door het zelf uit te proberen. Om die reden heeft LR de Starbox met de praktische testers ontwikkeld. Wij adviseren de parfums eerst op een geurkaartje uit te proberen. Als de geur u bevalt, kunt u deze op uw huid uitproberen. Want pas dan kan de geur zich goed ontwikkelen, en kunt u beoordelen of het parfum u bevalt of niet. Tip: ruik maximaal 4 geuren achter elkaar en neem dan even een korte pauze, omdat het anders te veel wordt voor uw neus. Een belangrijke factor tijdens de zoektocht naar het juiste parfum is de vraag bij welke gelegenheden u de geur wilt dragen. Vooral het seizoen (in de zomer eerder frisse en lichte parfums, terwijl in de winter zwaardere en intense geuren beter passen) en de gelegenheid (op kantoor, bij het sporten of tijdens een feestelijke gelegenheid) spelen een rol. En natuurlijk moet de geur ook bij uw type passen: bent u sportief of toch eerder elegant en romantisch? LR biedt een ruime keuze.

COMBINATIE VAN GEUREN

Ongelooflijk maar waar: Er zitten tot wel 200 geuraroma’s in één enkel parfum. Dat maakt de harmonische balans van een parfum natuurlijk zeer gevoelig. Wanneer u meerdere parfums tegelijkertijd gebruikt, verstoort u deze harmonie en ontstaan er disharmonieën die het karakter van het individuele parfum teniet kunnen doen. Om deze disharmonie te vermijden, presenteren wij complete geurseries. Daarmee kunt u zich van ‘top tot teen’ met uw lievelingsgeur parfumeren.HET PARFUM GOED OPBRENGEN Parfum opspuiten en op de huid laten drogen. In geen geval inmasseren of op de huid uitwrijven, zodat de geurintensiteit niet verloren gaat. Puur parfum wordt vanwege zijn hoge concentratie parfumolie zeer spaarzaam aangebracht. Meestal is een druppeltje ergens op de huid voldoende. Ideaal zijn die plaatsen waar een bloedvat dicht aan het huidoppervlak ligt en waar de doorbloeding hoger is. Daar is de huid bijzonder warm, waardoor de geur zich het beste kan ontplooien. Deze plekken bevinden zich in de hals, op het decolleté, aan de binnenzijden van de polsen of in de knieholtes, in de ellebogen en in de nek. En niet te vergeten: het beroemde druppeltje achter het oor!

NA EEN TIJDJE NEEMT U UW EIGEN PARFUM NIET MEER WAAR

Dat is het natuurlijke gewenningseffect. Als u voortdurend dezelfde geur gebruikt, raakt uw neus er na een tijdje aan gewend en ruikt u hem niet meer. Maar voor andere personen in uw omgeving kan uw parfum toch nog steeds intens aanwezig zijn. Onze tip: verander eens wat vaker van parfum! Beperk u niet tot slechts één lievelingsgeur, maar gebruik meerdere par-fums, afhankelijk van uw stemming en de gelegenheid.

HETZELFDE PARFUM – EEN ANDERE GEURBELEVING

Twee belangrijke redenen zijn de gesteldheid van de huid en onze voeding. De geur gaat een reactie aan met de geur van uw eigen huid en ontwikkelt daardoor een heel individuele uitstraling. Zo kan een parfum op een droge huid niet zo intens geuren als op een vettige huid. En daarom kan het ook voorkomen dat een geur die u bij een ander lekker vindt ruiken, bij uzelf een heel andere uitstraling ontwikkelt. Naast de huidconditie zijn ook uw stemming en het moment van de dag onderscheidende factoren voor uw geurwaarneming. Wat ‘s avonds lekker ruikt, kan overdag te opdringerig zijn.

DE HOUDBAARHEID VAN HET PARFUM OP UW HUID VERLENGEN

Aan de ene kant geuren parfums niet allemaal even lang; dat is afhankelijk van de specifieke ingrediënten. Aan de andere kant varieert de houdbaarheid van een parfum afhankelijk van de individuele huidconditie van de drager van de geur. Om deze te verlengen kunt u de geur in de loop van de dag nogmaals opfrissen.UW PARFUM BEWAREN Parfum dient op een koele en droge plaats te worden bewaard, het liefste in de originele verpakking. Sterk zonlicht en warmte kunnen de kleur van de geur aantasten en de geurintensiteit en houdbaarheid verminderen.