Rainbow Aloecare

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Rainbow Aloecare staat al meer dan 25 jaar voor de hoogste kwaliteit in de selectie van aloë vera planten en producten die hiervan worden gemaakt op het gebied van cosmetica en voeding.

In het begin was het alleen de grondstof, het eigenlijke aloë vera-sap van gecertificeerde biologische teelt, dat Rainbow Aloecare gebruikte en op de markt bracht. Toenemende interesse in en vertrouwen in de effectiviteit van de aloë vera plant heeft geleid tot een toenemende vraag naar verzorgingsproducten met het ingrediënt aloë vera. Rainbow ging deze uitdaging aan en ontwikkelde cosmetische producten met een hoog aloë vera-gehalte en dus een hoge effectiviteit. Omdat duurzaamheid en harmonie met de natuur bijzonder belangrijk voor ons zijn, zijn we al meer dan 15 jaar biologisch gecertificeerd.

Omdat duurzaamheid en harmonie met de natuur bijzonder belangrijk is voor Rainbow, zijn ze al meer dan 15 jaar biologisch gecertificeerd. Ter gelegenheid van hun 25-jarig bedrijfsjubileum hebben ze in 2019 hun eerdere producten een nieuw en eigentijds design gegeven en de verpakking veranderd in het kader van duurzaamheid. Dit betekent dat u de verzorgingsproducten nu in een nieuwe look kunt krijgen zonder omverpakking van karton.

Huidverzorgingsproducten

De rainbow aloecare natuurcosmetica lijn met aloë vera uit gecertificeerde biologische teelt is het antwoord op de groeiende belangstelling voor natuurlijke verzorging en hoogwaardige kruideningrediënten. De aloecare producten zijn vervaardigd volgens de strenge eisen van gecertificeerde natuurcosmetica en dragen het BDIH keurmerk. Dit betekent natuurlijk helemaal geen dierproeven.

Rainbow producten
Rainbow producten