Cell Essence

Enig resultaat

Enig resultaat

De cel is de bouwsteen van het leven. Ze is het kleinste bestanddeel van alle levende wezens, en dus ook van mensen. Ons lichaam bestaat uit miljarden cellen. Elke seconde worden meer dan miljoen nieuwe cellen aangemaakt, en elke individuele cel daarvan is een klein wonder.

Onze cellen zijn de basis voor onze gezondheid, prestatievermogen en welzijn. Elk van hen vervult tal van belangrijke opdrachten in het lichaam en zorgt er zo mee voor dat het grote geheel – de wonderbaarlijke mens- foutloos functioneert. Hoe ;fitter’ onze cellen zijn, hoe beter ons hele immuunsysteem werkt, en hoe fitter en krachtiger ons lichaam is.

Vooral vandaag de dag worden onze cellen bijzonder uitgedaagd door oa.:
*Stress
*Ongezonde voeding
*Gebrek aan beweging
*Invloeden van buitenaf.

Zonder gezonde cellen werkt niets in ons lichaam. De cellen zorgen ervoor dat alle processen in ons lichaam correct verlopen en dat we ons fit en vitaal voelen. Om hun gezondheid te behouden en hen te beschermen tegen oxidatieve stress, in het bijzonder belangrijk om onze cellen te voorzien van de juiste voedingsstoffen.

Lr lifetakt Cell Essence Food vormt de basis van jouw celgezondheid, want het voedt je cellen met belangrijke basisvoedingsstoffen en beschermt ze tegen oxidatieve stress. M