98% Aloë Vera Gel

10.99

  • De 98% biologische en hydraterende Aloë Vera Gel
  • kalmeert, hydrateert en verzacht de huid.
  • Vervaagt pigmentvlekken
  • Verlicht bij verbranding door de zon, insectenbeten, snijwonden en andere irritaties.
  • uitstekend geschikt voor de gevoelige huid
  • Inhoud 100ml

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

De 98% biologische en hydraterende Aloë Vera Gel is gemaakt van biologisch Aloë Vera-sap, van verse bladeren van gecertificeerde biologische gewassen in Zuid-Spanje. Aloë Vera helpt echt om de huid te hydrateren omdat het blad van de plant rijk is aan water (vooral in het binnenste deel).

Aloë Vera Gel staat bekend om zijn vele deugden op de huid en het haar. De hydraterende eigenschappen van Aloë Vera zijn al heel lang bekend. Het wordt vooral gebruikt en gewaardeerd in cosmetica dankzij zijn verschillende eigenschappen. De rijkdom aan vitamines en minerale zouten maakt het een zeer effectief natuurlijk cosmetisch actief ingrediënt.

De 98% Aloë Vera Gel kalmeert, hydrateert en verzacht de huid.

Het is uitstekend geschikt voor de gevoelige huid. Deze natuurlijke moisturizer wordt gebruikt op de huid, het gezicht voor een tensor effect (naast je dag- of nachtcrème) en op het haar voor een diepe hydratatie. Oftewel, een musthave voor in huis te hebben, en ideaal om mee op reis te nemen.

Geschikt voor

  • De werking van Aloë Vera en zijn actieve bestanddelen stimuleren de werking van collageen om de veroudering van de huid te vertragen en de elasticiteit te verbeteren. Het kan worden toegevoegd aan dag- of nachtcrème.
  • Het verlicht ook de droogheid van de huid, dankzij de diepe hydratatie. Het laat geen vettig spoor achter op de opperhuid. De verzachtende en helende eigenschappen van 98% Aloë Vera Gel worden herkend bij insectenbeten, oppervlakkige brandwonden, jeuk, zonnebrand of na ontharing.
  • Het kan ook op elk type haar worden aangebracht, vooral op verzwakte punten die geen hydratatie hebben, regelmatig (dagelijks) of af en toe als haarmasker (gedurende ongeveer tien minuten). De gel is rijk aan aminozuren en eiwitten. Hierdoor is de Aloë Vera Gel ook uitermate geschikt als vochtinbrengende crème voor krullend of droog haar. Aloë Vera Gel is ook een uitstekend product voor het reguleren van de talgafscheiding in de hoofdhuid, dankzij de zuiverende werking.
  • Aangebracht op de huid, herstelt Aloë Vera Gel niet alleen het niveau van hydratatie van de opperhuid, maar helpt het ook om een voldoende watergehalte te behouden, in het bijzonder om het risico van uitdroging te voorkomen.
  • Het aanbrengen als hoofdhuidmasker kan irritatie helpen kalmeren, exfoliëren, vocht aanvullen en zelfs de haarzakjes versterken en gladder maken.
  • Aloë Vera Gel helpt zonnebrand, kleine brandwonden, insectenbeten, snijwonden en andere irritaties te verlichten.
  • Aloë Vera brengt de pH van de opperhuid in evenwicht en hydrateert deze dankzij zijn natuurlijk hydraterende en helende eigenschappen.
  • Donkere vlekken op de huid, ook wel hyperpigmentatie genoemd, kunnen om verschillende redenen hun sporen achterlaten. Of het nu gaat om blootstelling aan de zon, acne of gewoon het normale verouderingsproces, Aloë Vera Gel kan een oplossing zijn om donkere vlekken te vervagen.

Gecertificeerd natuurlijk, biologisch en veganistisch.

De plus ALOESOL: Aloë Vera is het eerste ingrediënt van alle samenstellingen (INCI) van cosmetica.

Tip

De hydraterende, balancerende eigenschappen van de aloë vera gel zijn bij uitstek geschikt voor de onreine huid.
U kunt het effect versterken door Aloë Vera Snelle Noodspray op te spuiten voordat u de gel aanbrengt. Bij gebruik op het gezicht moet men aansluitend een verzorgende crème aanbrengen, zoals de Multi-actieve Dagcrème. Deze gel is iets dunner als de LR concentrate, waardoor hij makkelijker in het haar aan te brengen is.

Om de huid de hele dag door perfect te hydrateren en de huidstructuur te verstevigen, kan een klein beetje gel onder de make-up worden geplaatst. Vooral de droge en vermoeide huid zal er stralender en vitaler uitzien.

Wanneer u bij de categorie crème  kijkt, zult u alle crème vinden die wij op de site hebben staan. Mist u iets, laat het ons weten. Dan kunnen wij kijken of we het kunnen bestellen voor u.

Extra informatie

Ingrediënten

Aloë Barbadensis Bladsap*, Xanthaangom, Aqua, Fytinezuur,
Benzylalcohol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat

*Van biologische landbouw
99,01% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
98% biologische ingrediënten
98% Aloë Vera

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “98% Aloë Vera Gel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *