Waterpokken

Iedereen krijgt in zijn leven een keer last van de waterpokken. Waterpokken wordt veroorzaakt door een virus en is zeer besmettelijk. Wanneer je ziek wordt krijg je vaak eerst last van koorts of hangerigheid. Daarna komen er blaasjes op de huid die erg jeuken. Na een paar dagen drogen de blaasjes in en worden het korstjes.

In principe zijn waterpokken onschadelijk, maar wel vervelend. Er is dan ook geen behandeling voor de waterpokken. De producten die te koop zijn, zijn gericht op het verminderen van de jeuk. Wat wij toch zelf echt het allerbeste vonden werken bij onze kinderen was de emergency spray. In de spray zitten 12 verschillende kruiden zoals duizendblad, calendula, kamille en het salie-extract in combinatie met  83% Aloë Vera.  De huid kalmeert door de kruidenextracten. De spray is makkelijk mee te nemen, ideaal te gebruiken als de kinderen 's nachts last hebben van de jeuk (je sprayt snel even wat op de plekken waar jeuk is), en ideaal om op voorraad te hebben thuis. Want hij is niet alleen te gebruiken bij de waterpokken, maar ook bij eczeem, schaafwonden, schimmels op de huid en verbranding. Daarnaast werkt hij antibacterieel waardoor de blaasjes ook niet gaan ontsteken. Daarna kun je de concentrate gel op de blaasjes doen. De gel werkt verkoelend en bevordert de elasticiteit van de huid. Ook herstelt het de huid die beschadigd of geïrriteerd is. Bewaar de concentrate in de koelkast voor extra verkoeling.

Naast dat je de spray en de concentrate los kunt kopen kun je ook de special care box kopen. Hierin zitten al de spray en de concentrate, maar daarnaast ook de propolis creme. De propolis zorgt ervoor dat de huid geneest, maar is daarnaast ook uitermate geschikt voor littekens. Ideaal dus bij de blaasjes die de kinderen soms toch open hebben gekrabt. Met de special care box heb je dus de ideale set in huis voor allerlei SOS situaties, zoals de waterpokken.

Aloë vera is een echte alleskunner, en kan dus ook ondersteunen bij de waterpokken!

Emergency Spray van LR Aloe Vera bij eczeem
LR Aloe Vera Concentrate
Aloë Vera speciale verzorgingsbox