LR

Resultaat 1–12 van de 87 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 87 resultaten wordt getoond

LR Health & Beauty werd in 1985 opgericht in Ahlen, Westfalen, waar hun hoofdkantoor en onze productie vandaag de dag nog steeds gevestigd zijn. Ze zijn nu actief in 29 landen en zijn uitgegroeid tot een van de meest succesvolle bedrijven voor directe verkoop in Europa.

LR ontwikkelt hoogwaardige, innovatieve en op kwaliteit geteste gezondheids- en schoonheidsproducten volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en produceren deze met de beste natuurlijke ingrediënten.

De hoogwaardige producten worden – op enkele uitzonderingen na – in Duitsland geproduceerd, met inachtneming van hoge kwaliteitsnormen en zonder dierproeven. Onafhankelijke en gerenommeerde testinstituten, waaronder het SGS INSTITUT FRESENIUS en de IASC (International Aloe Science Council), controleren regelmatig de kwaliteit van de producten.

De innovatieve, zeer effectieve gezondheids- en schoonheidsproducten “Made in Germany” versterken de gezondheid en verhogen het welzijn. Ze zijn ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen en zijn gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten.

12.000 ton Aloë Vera-bladeren – met deze hoeveelheid verwerkte en geraffineerde Aloë Vera-producten zijn ze een van de grootste producenten van Aloë Vera-producten wereldwijd. In een van de modernste Aloë Vera-fabrieken van Europa vindt de ontwikkeling en productie van LR Aloë Vera-producten plaats – en dat al meer dan 15 jaar.
LR haalt hun grondstoffen rechtstreeks van betrouwbare partners in Mexico en onderwerpen deze aan constante kwaliteitscontroles in hun fabriek in Ahlen. Dit is de enige manier om een algemene standaard te creëren die verder gaat dan het wettelijk vereiste niveau aldus LR en dit is niet de enige reden waarom het SGS INSTITUT FRESENIUS-keurmerk draagt