Annabis

Enig resultaat

Enig resultaat

Annabis is en cosmetisch bedrijf gevestigd in Tsjechie. Het bedrijf houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging en productie van hoge kwaliteit hennep producten en voedingssupplementen.

Hun producten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en langdurende relaties met medische en cosmetische experts. De klanten gebruiken cannabis producten voor een breed scala aan behoeften met buitengewone resultaten. Hoge specialisatie, professionaliteit en een intensieve oriëntatie op klanten heeft geresulteerd in een dynamische ontwikkeling van het bedrijf en de plaats die zij innemen binnen de marktleiders. Een integraal onderdeel van het bedrijf is het minimaliseren van de gevolgen voor het milieu.

Kennis

De know-how is gebaseerd op het benutten van de geneeskrachtige eigenschappen van hennep en andere natuurlijke werkzame stoffen. Hennep is bekend om zijn anti-inflammatoire, genezende, antibacteriële en antivirale effecten. Het helpt ook bij het omgaan met een groot aantal veel voorkomende ziekten en aandoeningen en brengt zeer snel verlichting wanneer het plaatselijk aangebracht wordt in de vorm van tinctuur of zalf. Het heeft bewezen zeer efficiënt te zijn bij de behandeling van leefstijl en leeftijd-gerelateerde aandoeningen en ziekten. In tegenstelling tot veel klassiekers, heeft deze natuurlijke geneeskunde geen enkele schadelijke bijwerkingen.
Psychoactieve stoffen zijn niet aanwezig in de gecertificeerde technische henneprassen die ze gebruiken voor de cosmetica productie. De bereidingen van deze hennep rassen zijn volkomen veilig en er is geen reden om bang te zijn voor verslavende stoffen en de gevolgen voor de gezondheid.

Innovatie en ontwikkelingsproces

Dankzij de populariteit van deze producten in de markt, breiden zij hun assortiment voortdurend uit. Hun aandacht is dan ook gericht op onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten. Innovaties zijn de belangrijkste factor van het succes. Onderzoeksactiviteiten worden beveiligd door een team van ervaren professionele onderzoekers, in samenwerking met partner bedrijven, onderzoeksinstellingen, hogescholen en universiteiten in de Tsjechische Republiek en het buitenland. Certificeringen en het testen van nieuwe producten wordt uitgevoerd onder het beschermheerschap van geaccrediteerde laboratoria.

Productie methode

De productie vindt plaats binnen de Europese Unie en in een gecertificeerd laboratorium. Het laboratorium is houder van het ISO 9001: 2008 certificering, evenals de GMP-certificaat voor een fabrikant van geneesmiddelen voor menselijk gebruik. Ook hebben zij volledige accreditatie van de dopingcontrole inspectie. Kwaliteitstoezicht is de centrale focus bij het productieproces. Het doel van al onze processen is om de markt te voorzien van een product van een passende kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid. zij richten zich niet alleen op de inspectie van het eindproduct, maar ook op het testen van grondstoffen, zij voeren controle uit op de verpakkingen en het productieproces. Alle werknemers in het productieproces worden regelmatig bijgeschoold op het gebied van hygiëne, veiligheidsvoorschriften en productieprocessen.

Waarden

*Respect voor de individu en hun concurrentie
* Alle aandacht gericht op de klant
*Superieur in alles wat ze doen