Keurmerken

Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats, zo hebben de Aloë Vera Dranken van LR bijvoorbeeld belangrijke keurmerken.

Van teelt tot eindproduct bij alle biologisch gecertificeerde bedrijven is alles aan strenge controles onderworpen.
Zo worden de  Aloë Vera Dranken ook allemaal gecontroleerd door externe bedrijven.De dranken die dit certificaat hebben, voldoen aan veel eisen.  Deze wordt gewaarborgd door de certificeringen van het SGS INSTITUUT FRESENIUS en het IASC (International Aloe Science Council)

Het IACS_CERTIFICATE is ook 1 van de labels die op de LR producten zit. Lr is er trots op dat ze kunnen zeggen dat zij 2 keurmerken hebben op hun Aloë Vera Drank. Niet alleen de Aloe Vera Drank valt hieronder, maar ook bijvoorbeeld de Mindmaster .

Waarom de Aloë Vera Drank keurmerken

Er zijn zo veel Aloë Vera Dranken te koop dat veel mensen niet meer kunnen zien wat nu echt is en wat niet.
Er zijn grote namen die zeggen dat er 80% concentratie inzit maar dit is dan met 50 procent water verdund, of is een groot deel gedroogd poeder. Hierdoor verdwijnen veel belangrijke werkstoffen. Helaas mogen ze dit nog wel doen omdat ze er ook op zetten dat er water in zit. Daarom is de keurmerk ook van groot belang, zodat u zeker weet dat hetgeen u koopt, van goede kwaliteit is.

Andere keurmerken

Santaverde is bijvoorbeeld Natrue gecertificteerd. NATRUE is een in Brussel gevestigde internationale non-profitorganisatie die zich inzet voor het promoten en beschermen van natuurlijke en biologische cosmetica wereldwijd. Opgericht in 2007, bieden we een thuis aan alle echte vrienden van natuurlijke en biologische cosmetica en verwelkomen we iedereen die zich inzet voor onze hoge normen van kwaliteit en integriteit