28 Dagen afvallen

Afvallen

LR Lifetakt body mission

Met ons LR Lifetakt 28 dagen programma kunt u direct starten om gewicht te verliezen. Het complete programma is samengesteld in samenwerking met artsen, waardoor u alle benodigde vitaminen en mineralen binnen krijgt tijdens het afvallen. Iedereen die het wel eens geprobeerd heeft, weet dat het moeilijk is om af te vallen en daarna op gewicht te blijven. Met dit complete programma maakt het u zichzelf een stukje makkelijker.

Ik heb zelf in 2018 heb programma gedaan. In het begin heb ik wel honger gehad maar door de Fiber boost en de Protein Power kwam  ik goed de dag door.

Hoe heb ik het gedaan:

Ik was zelf, na een lange periode ziek te zijn geweest, waarbij ik minimaal 20 uur per dag op bed lag, 10 kilo aan gekomen. Ik kon in die tijd weinig bewegen en was wel blijven eten. De medische wereld kon geen oorzaak vinden voor mijn klachten. Uiteindelijk is mijn herstel gekomen door het gebruik van de Sivera en de probalance voor oa. verzuring van het lichaam. Daarnaast en ik een aantal keer bij een osteopaat geweest. Tegelijkertijd ben ik begonnen met de Body mission 28 dagen met 2 pakketten. Ik heb in mezelf geïnvesteerd omdat ik mezelf fitter wilde voelen en naar een gezonder gewicht wilde gaa.

Ik ben begonnen met 3 dagen alleen maar deze maaltijden te eten in plaats van de normale maaltijden. Om 15 uur had ik echt iets te eten nodig, waarvoor ik de Fiber boost gebruikte.
Voor het slapen gaan had ik ook vaak trek en nam ik de Protein Power. Het is goed dit te doen wanneer je 's avonds trek hebt, want wanneer je met honger naar bed toegaat dan haalt je lichaam de eiwitten uit je spieren. Hierdoor kan je spierkracht verliezen.

Na de drie dagen verving  ik nog 2 maaltijden. Ik begon s morgens met kwark met crunchy met daarbij extra een fruit om het een beetje meer vulling te geven en ook extra vitamines. Aangeraden wordt om ook niet op een ander moment een extra fruit of koekje pakken. In de middag probeerde ik juist warm te eten en dan juist een koolhydraat rijke maaltijd zoals pasta of aardappels. En dan in de avond pakte ik of een Soup of een shake, waarbij ik ook groente bij deed of 1 stuk fruit. Heel soms als ik weinig tijd had nam ik een Maaltijd reep. De repen vullen goed. Zorg vooral dat je hem rustig op eet of  snij hem in stukjes zodat je er langer over doet en je het gevoel hebt dat je echt een maaltijd eet.

Ik was vrij snel die 10 kg weer kwijt en dat proefde wel naar meer. Ik ben toen elke morgen de crunchy met kwark gaan eten met een stukje fruit erbij en s middags eet ik elke dag 1 Maaltijd reep . Uit eindelijk ben ik na 6 maanden 25 kg afgevallen. Maar toen kwam de zomer er weer aan met de bbq periode waardoor ik erg bang dat was ik gelijk weer zou aan komen. Maar niks is minder waar; ik bleef redelijk op gewicht en kon ook echt niet meer zo veel eten.

Succes en deel jou verhaal ook met ons.