LR Signature Bronzer

35.30

    • LR ZEITGARD Signature Contouring Liquid Bronzer Licht-Middelmatig
    • Perfecte definitie van gezichtscontouren
    • Laat de huid er verkwikt uitzien
    • Zijdeachtige touch
    • Gemakkelijk aan te brengen
    • Opbouwbare dekking
    • Veelzijdig aan te brengen
    • Geeft de huid nieuwe energie

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: 29025-1 Categorieën: ,

Beschrijving

De LR Signature Bronzer geeft gedefinieerde gezichtscontouren en een zongekuste look.

Contouring LIQUID BRONZER accentueert de gezichtscontouren en geeft ze optische diepte. De natuurlijke matte finish intensiveert de contouren.
De hele teint lijkt omarmd door de zon.

Gevoel van een zachte, zijdezachte huid: de textuur smelt letterlijk in de huid en geeft een gevoel van lichtheid.

Gemakkelijk aan te brengen: laat zich gemakkelijk mengen om harde randen te voorkomen en een natuurlijk resultaat te bereiken dat een professionele visagist waardig is.

Geselecteerde ingrediënten garanderen een frisse teint: ze geven de huid een gerevitaliseerde uitstraling.

 

Toepassing

Nadat je de basis van je make-up hebt aangebracht met foundation, breng je het product eerst aan op de rug van je hand of rechtstreeks op je gezicht.
Vervaag het vervolgens onder je jukbeenderen, langs de rand van je voorhoofd, langs de lijn van je kin en langs de zijkanten van je neusbrug met een kwast of een vochtig make-up sponsje.

Onze professionele make-up tips:

Tip 1: als je een beetje product horizontaal aanbrengt tussen het puntje en de achterkant van je neus en dit inblendt, ziet je neus er meer opstaand uit.

Tip 2: je kunt het product ook als oogschaduw gebruiken. Zo neemt je oogmake-up de kleur van de rest van je look over en is de algemene indruk nog harmonieuzer.

Handig om weten

YLANG YLANG WATER

De cananga boom, ook bekend als ylang ylang, is een tropische boom die oorspronkelijk uit de Filippijnen komt. De ylang ylang boom is een echte zonaanbidder van het regenwoud. Ylang ylang is een van de meest gebruikte natuurlijke stoffen in de parfumindustrie en wordt daarom ook wel de “Koningin der geuren” genoemd. De bloemen die aan de groenblijvende bladeren hangen, produceren een intens geurende essentiële olie. Naast de geur staat ylang ylang ook bekend om zijn hydraterende en voedende eigenschappen.

PLANTAARDIG COLLAGEENVERVANGER

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam en is verantwoordelijk voor de vorming en sterkte van spieren, huid, botten en nog veel meer. Plantaardige collageenvervangers, meestal verkregen uit soja, maïs, kokos en tarwe, zijn een veganistisch alternatief voor dierlijk collageen. In tegenstelling tot dierlijk collageen, dat letterlijk in de huid wordt gekanaliseerd, werkt dit als een trigger die de natuurlijke collageenproductie direct in de huid stimuleert.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LR Signature Bronzer” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *