28 Dagen afvallen

Gewichtbeheersing

LR Lifetakt body mission

Perfect middel om binnen 28 dagen gewicht te beheersen. Dit is geen crash dieet waardoor je daarna weer snel aankomt.
De missie om in 28 dagen een aantal kilo af te vallen is haalbaar.

Ik ben zelf vorig jaar begonnen met het 2x 28 dagen pakket en dit is super goed bevallen. In het begin heb ik wel honger gehad maar door de Fiber boost en de Protein Power kwam  ik goed de dag door.

Hoe heb ik het gedaan:

Ik was zelf na een lange periode ziek te zijn geweest, waarbij ik minimaal 20 uur per dag op bed lag, 10 kilo aan gekomen. Doordat ik weinig kon bewegen en toch was blijven eten. De medische wereld kon geen oorzaak vinden voor mijn klachten. Uiteindelijk is mijn herstel gekomen door het gebruik van de Sivera en de probalance voor oa. verzuring van het lichaam. Tegelijkertijd ben ik begonnen met de Body mission 28 dagen met 2 pakketten.
Het was wel even veel geld maar daardoor had ik een mooie drive om door te zetten en er voor te gaan.

Ik ben begonnen met 3 dagen alleen maar deze maaltijden te eten in plaats van de normale maaltijden. Om 15 uur had ik echt iets te eten nodig en waarvoor ik de Fiber boost gebruikte.
Voor het slapen gaan had ik ook altijd honger en daar is de Protein Power echt perfect voor. En vooral waarom je dit moet doen is heel belangrijk aangezien je,wanneer je met honger naar bed toegaat, je lichaam de eiwitten uit je spieren haalt. Hierdoor verlies je spierkracht.

Na de drie dagen verving  ik nog 2 maaltijden. Ik begon s morgens met kwark met crunchy met daarbij extra een fruit om het een beetje meer vulling te geven en ook extra vitamines. Aangeraden wordt om ook niet op een ander moment een extra fruit of koekje pakken. In de middag probeerde ik juist warm te eten en dan juist een Koolhydraat rijke maaltijd zoals pasta of aardappels. En dan in de avond pakte ik of een Soup of een shake, waarbij ik ook groente bij deed of 1 stuk fruit. Heel soms als ik weinig tijd had nam ik een Maaltijd reep. De repen vullen goed. Zorg vooral dat je hem rustig op eet of  snij hem in stukjes zodat je er langer over doet en je het gevoel hebt dat je echt een maaltijd eet.

Ik was vrij snel die 10 kg weer kwijt en dat proefde wel naar meer. Ik ben toen elke morgen de crunchy met kwark gaan eten met een stukje fruit erbij en s middags eet ik elke dag 1 Maaltijd reep . Uit eindelijk ben ik na 6 maanden 25 kg afgevallen. Maar toen kwam de zomer er weer aan en de  Bbq periode waardoor ik erg bang dat was ik gelijk weer zou aan komen. Maar niks is minder waar ik bleef redelijk op gewicht en kon ook echt niet meer zo veel eten.

Succes en deel jou verhaal ook met ons.