Fybromylagie

In Nederland zijn er veel vrouwen, en steeds meer mannen, die last hebben van fybromyalgie.

Fibromyalgie is een aandoening waarbij je last hebt van chronische pijn in je spieren en bindweefsel. Vaak gaat deze pijn samen met stijfheid, vermoeidheid, slaapstoornissen en stemmingswisselingen. Je klachten wisselen vaak, dit betekent dat je de ene dag meer klachten hebt, dan de andere dag.

Bij fibromyalgie zijn geen afwijkingen in je spieren of je bindweefsel te vinden. Ook verder in je lichaam is niks te vinden dat de aandoening kan verklaren. De oorzaak is nog onbekend.

De reguliere geneeskunde heeft geen oplossing voor de klachten van fibromyalgie. Gebleken is dat de spierspanning vaak hoger is in het lichaam waardoor er veel kramp of vermoeidheid ontstaat. Geadviseerd wordt meestal wel om op te passen met geraffineerde suikers en een hoog aantal koolhydraten.

Wat je vaak ziet dat mensen slecht slapen en daardoor nog vermoeider worden dan dat ze al zijn. Uit deze 'negatieve' spiraal komen is heel lastig. Gelukkig zijn er veel positieve resultaten met de aloë vera producten. Fybromyalgie zal nooit over gaan, maar de last van de klachten kan enorm verminderd worden. Vaak moet hiervoor goed gekeken worden welke combinatie van producten, en welke dosis, bij jou aanslaat. Uiteraard is het altijd verstandig om dit in overleg met de behandelend arts te doen, en niet zomaar te stoppen met de eigen medicatie. Wil je meer informatie, neem dan contact op. 

 

Mogelijkheden bij Fibromyalgie.

Ik wil graag beginnen met de volgende uitleg:
Elk mens is verschillend waardoor de uitwerking van de producten bij iedereen anders is. Bedenk ook, wat jaren lang de tijd heeft gehad om in je lichaam te komen dat het niet in 1 week is opgelost. Neem de tijd om te kijken hoe jouw lichaam op de producten reageert en geef het minimaal 3 maanden de tijd.

Bij LR werken we samen met artsen(bijvoorbeeld dokter Sven Werchan) die al jaren lang ervaring  hebben. Artsen die studies hebben gedaan naar de capillaire theorie. Artsen die kritisch durven te kijken naar de westerse geneeskunde. Fibromyalgie is zeker een van de problemen die hiermee mogelijk geheel opgelost zouden kunnen worden. Deze artsen geven ons ook trainingen, waardoor wij zelf de mogelijkheid hebben om vragen te stellen.

Ons advies bij fibromyalgie is om te beginnen met 3x daags 5 ml Sivera drinking gel. Gebruik deze enkele dagen om te kijken hoe je lichaam hierop reageert. Na ongeveer 4 dagen, kan je de dosis verhogen met 5 ml. Doe dit alleen als je lijf niet heftig reageert. Gebeurt dit wel, ga dan door met de 3x daags 5 ml tot het beter voelt. Je mag de sivera opbouwen tot 3x daags 50 ml. Wanneer je na enige tijd een vaste dosis te hebben gebruikt merkt dat het stabiel is, kun je weer langzaamaan afbouwen tot een goede dosis die je daarna kan blijven gebruiken.

Naast de Aloë Vera Drinking gel is het ook van belang om te gaan kijken welke supplementen nodig zijn. Hierbij kun je denken aan de pro balance tabletten, freedom capsules of de reishi capsules.

De informatie op Aloeverawerkt.nl is geen medisch advies, raadpleeg altijd eerst uw behandelend arts. Stop nooit zomaar met uw eigen medicijnen, wanneer u begint met de aloë vera producten.

Supplementen bij fibromyalgie

Spieren zijn vaak snel verkrampt door de verzuring van de fibromyalgie. De Pro Balance is, door de diverse mineralen die hierin zijn opgenomen, een uitermate goed product voor. Voor het beste resultaat kun je beginnen met 2 pillen elke 2 uur. De spieren zullen op deze manier het snelste de verzuring kwijt raken, waardoor jij het beste resultaat krijgt. Voordat ik begon aan de producten van LR werd ik elke dag wakker met spierpijn. (ik heb geen fibromyalgie). Sinds ik de pro balance consequent gebruik, heb ik hier geen last meer van. Wanneer de spieren hersteld zijn, kun je de probalance 3x daags in nemen met de sivera. Neem dan 4 tabletten per keer.

Last van ontstekkingen?

Wanneer je last heb van ontstekingen, of de fibromyalgie opspeelt, dan is het verstand om de Vital Care set te gaan gebruiken. De reishi werkt ontstekingsremmend. Uiteraard is de reishi ook los te bestellen.

 

Drinking Gel Sivera 3er
Drinking Gel Sivera 3er