Reishi Plus

Reishi Plus wordt gezien als de “paddenstoel van het leven” en maakt al duizenden jaren deel uit van de traditionele geneeskunde in het Verre Oosten.

De reishi is een saprofiet, een op hout levende paddenstoel die op boomstronken, wortels of op de stam. Die op een eiken en rode beuken groeit en zich daarmee voedt. Aangezien men zeer lang op uitsluitend in het wild groeiende paddenstoelen was aangewezen. Daarom is het vinden van een “Ling Zhi” als een teken van geluk. In de jaren zeventig werd een procedure ontwikkeld om de Reishi wereldwijd in grote kwekerijen te kweken. Doordat de Reishi plus gebruikte paddenstoel nu ook niet afkomstig is uit het wild.

Lifetakt Product

Reishi kan je gebruiken voor een normale functie van de bloedvaten, energiestofwisseling en vermoeidheid. Daarom ook bij beenderen en tanden en beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.
Vitamine C draagt bij tot de collageen vorming, voor een normale functie van de bloedvaten, de botten, het kraak- been, het tandvlees, de huid en de tanden.
Daarom zorgt de Vitamine C voor een normale energiestofwisseling en beschermt tegen oxidatieve stress en vermindert moeheid en vermoeidheid

Alle 2 resultaten

Alle 2 resultaten